northlacrosse.blogg.se

SM-silver

Kategori: Vägen till VM


Vilken helg! Oj vad vi spelade! Vi slutade ganska väntat två, men vi gav allt Farsta en match! Eller två till och med. Första matchen måste jag tyvärr erkänna att vi blev ganska utklassade, men andra matchen kom vi allt igång!

Match 1. Luleå - Farsta        3-20
Match 2. Luleå - Farsta        3-11
 
Vi tänkte att om vi fortsätter göra lika stor förbättring efter varje match är vi snart ikapp dem ;)
 
 
 
Riktigt kul att få möta dessa grymma tjejer! Vi har helt klart förbättras oss sen sist vi mötte dem, men vi har fortfarande en del kvar att lära :)
 


Grymt att se att dam-lacrossen börjar ta sig! Med i vårat Lule-lag hade vi även tre Karlstadtjejer som endast spelat i några månader, men satan vad de imponerade! Jätteduktiga! Så nu håller vi alla tummar vi kan för Karlstad ska få ihop ett eget lag snart :) Tänk om vi kunde köra alla fyra lagen nästa år; vi i StiL, Fasta, Sundbyberg och Karlstad. Det hoppas vi på!
 
 
 
Förutom matcherna bjöd helgen även på gött lacross-häng, goda middagar och fint väder rakt igenom! Söndagen avslutades med en spännande mixmatch mellan de två lagen som slutligen togs hem av det svarta laget.
 
 
 
Avslutningsvis vill vi tillägna ett STORT TACK till framför allt Blomman men även alla andra Karlstad-killar som gjort detta SM så fantastiskt! Ni är bäst!

xoxo Hedvig

Kommentarer


Kommentera inlägget här: